Velkommen til Cobuilder-opplæringsportalen
Redigere en bruker
Herfra kan du også gi brukeren tilgang til Cobuilder App. Se veiledning her.
Deaktivere en bruker
Du kan deaktivere brukere som ikke lenger skal ha tilgang til bedriftsprofilen:
Slette en bruker
Hvis du ønsker å fjerne en bruker fra oversikten, må dette håndteres av support. Ta gjerne kontakt med oss på support@cobuilder.no. Du vil motta et databehandlingsskjema som må fylles ut for å gå videre med sletting av personopplysninger, i samsvar med våre retningslinjer.





