Velkommen til Cobuilder-opplæringsportalen
Når et sikkerhetsdatablad (SDS) ikke lenger er i bruk, kan du arkivere det i stedet for å slette det. Arkiverte SDS-er beholder all historikk, og du kan aktivere dem igjen senere om du trenger det.
Finn stoffkartoteket
Arkivere et sikkerhetsdatablad
Vise og aktivere arkiverte sikkerhetsdatablader
1
2
3










