Velkommen til Cobuilder-opplæringsportalen

Hvordan redigere eller fjerne informasjon i eksponeringsregisteret

Last Updated: august 6, 2026

Du kan loggføre eksponeringer for dine ansatte i eksponeringsregisteret i Collaborate. All informasjon fra eksponeringsregisteret i den gamle ProductXchange-modulen er overført til Cobuilder Collaborate.

Merk: Eksponeringsregisteret er tilgjengelig for kunder med Ensure-pakken. Bare brukere med rollen Bedriftsadministrator med rettigheter for administrering av Eksponeringsregisteret kan redigere informasjon i eksponeringsregisteret. Se hvordan du administrerer brukere i organisasjonen.

Finn eksponeringsregisteret

1

Gå til Styring av HMS fra menyen øverst, og velg Eksponeringsregister under Sikkerhetsstyring.

Arkiver eksisterende informasjon

NB! Det er ikke mulig å redigere felter med informasjon i eksponeringsregisteret etter at den er lagt inn. Du må derfor arkivere den ansatte først, og deretter legge inn alt på nytt.

1

Arkiver eksponeringen(e). Åpne eksponeringen til den ansatte ved å klikke på pilen foran navnet, og velg deretter Arkiver eksponering fra de tre prikkene til høyre. Gjenta for alle eksisterende eksponeringer for den ansatte.

2

Arkiver ansattes stilling(er). Velg Vis ansatt fra de tre prikkene til høyre for den ansatte.

Under Stillingsdetaljer nederst i vinduet finner du stillingene til den ansatte. Sett en dato i feltet Ansatt til for hver stilling du vil avslutte. Har den ansatte flere stillinger, gjør du det samme for alle. Klikk Lagre når du er ferdig.

3

Arkiver den ansatte. Til slutt klikker du på de tre prikkene til høyre for den ansatte og velger Arkiver ansatt.

✓ Den ansatte er nå arkivert. Du kan legge til den ansatte på nytt med riktig informasjon – husk å legge til eksponeringen også.

Hvordan eksportere eksponeringsdata
Mine risikovurderinger - Hvordan substituere et kjemikalie ved å bruke alternative kjemikalier